Menu

Dagbesteding

De dagbesteding Blijde Handjes is begin 2016 opgezet voor (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder. We bieden ook plaats aan minderjarige kinderen die (om wat voor reden) niet naar school kunnen.
De dagbesteding is een “werkplek” die speciaal ingericht is voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om zichzelf verder te ontwikkelen kunnen zij hier onder professionele begeleiding aan het werk gaan. Op onze locatie aan de Struytse Hoeck 1 te Hellevoetsluis is plaats voor ongeveer 14 cliënten.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00.
Bekijk ook onze Facebook pagina Dagbesteding Blijde Handjes
of onze Instagram account BlijdeHandjes

Dagbesteding bestaat uit onderstaande onderdelen:

  • Houtbewerking; hier maken onze cliënten allerlei accessoires. Denk aan vogelhuisjes, fotolijstjes, maar ook meer themagericht: houten kerstbomen, paashazen enz.
  • Atelier; hier vinden allerlei activiteiten plaats: verven & schilderen, knutselen, maken van handgemaakte (woon)decoratie, samenstellen van kadopakketten (kraampakket, verjaardagspakket, enz.), sjaals breien.
  • Koken: bereiden van lunch, het bakken van verjaardagstaarten en maken van traktaties.

U bent welkom om een kijkje te komen nemen.

We willen binnen de organisatie dat (jong)volwassenen zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige mensen. Met respect voor zichzelf en anderen en met vertrouwen in eigen kunnen. Blijde Handjes helpt hen daarbij. Hierbij bieden we structuur en inhoud die goed aansluit bij de mogelijkheden en behoeften van de cliënten.

Blijde Handjes Dagbesteding heeft (nog) plaats, u kunt zich aanmelden via vivian@delangstee.nl

Meer weten over Dagbesteding Blijde Handjes?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over Dagbesteding Blijde Handjes? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dagbesteding Blijde Handjes
KVK 81269382

Struytse Hoeck 1
     3224HA Hellevoetsluis
0181 – 336 426 keuze 4
mail@blijdehandjes.nl

 

Blijde Handjes maakt onderdeel uit van Wij en Zorg BV