Menu

Dagbesteding

De dagbesteding Blijde Handjes is begin 2016 opgezet voor (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder. We bieden ook plaats aan minderjarige kinderen die (om wat voor reden) niet naar school kunnen.
De dagbesteding is een “werkplek” die speciaal ingericht is voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om zichzelf verder te ontwikkelen kunnen zij hier onder professionele begeleiding aan het werk gaan. Op onze locatie aan de Struytse Hoeck 1 te Hellevoetsluis is plaats voor ongeveer 14 cliënten.

Dagbesteding bestaat uit onderstaande onderdelen:

  • Houtbewerking; hier maken onze cliënten allerlei accessoires. Denk aan vogelhuisjes, fotolijstjes, maar ook meer themagericht: houten kerstbomen, paashazen enz.
  • Atelier; hier vinden allerlei activiteiten plaats: verven & schilderen, knutselen, maken van handgemaakte (woon)decoratie, samenstellen van kadopakketten (kraampakket, verjaardagspakket, enz.), sjaals breien.
  • Koken: bereiden van lunch, het bakken van verjaardagstaarten en maken van traktaties.

U bent welkom om een kijkje te komen nemen.

We willen binnen de organisatie dat (jong)volwassenen zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige mensen. Met respect voor zichzelf en anderen en met vertrouwen in eigen kunnen. Blijde Handjes helpt hen daarbij. Hierbij bieden we structuur en inhoud die goed aansluit bij de mogelijkheden en behoeften van de cliënten.

Blijde Handjes Dagbesteding heeft (nog) plaats, u kunt zich aanmelden via vivian@delangstee.nl

Beschikbaarheid

Dagbesteding heeft ruimte voor ongeveer 14 “werkplekken” die speciaal ingericht is voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en heeft (nog) plaats. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Stuur een mailtje, bel of app met:
Vivian Vermeulen
06-18128587
vivian@delangstee.nl

Overig

We zijn op zoek naar vrijwilligers die leuke activiteiten met de bewoners/cliënten willen ondernemen. 

We zijn nog op zoek naar clïenten/verwanten die willen deelnemen aan de medezeggenschapsraad aanmelden kan nog tot 31-1-2024 bij k.wapenaar@delangstee.nl.

Meer weten over Dagbesteding Blijde Handjes?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over Dagbesteding Blijde Handjes?

U kunt ons bereiken via k.wapenaar@delangstee.nlvivian@delangstee.nl of

Ga naar contact