Menu

Wonen

De Langstee is opgericht in 2012, wij zijn een kleinschalige zorg(woon)boerderij met een huiselijke sfeer en beschikken over 20 kamers. Hier wonen kinderen en (jong)volwassenen die door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen en die in het bezit zijn van een PGB WLZ-zorgprofiel klasse 4 VG en hoger. In De Langstee kunnen zij zich, onder begeleiding en te midden van de warmte en geborgenheid die door onze mensen wordt geboden, verder ontwikkelen en zich (weer) veilig voelen. Onze jongste bewoner is een tiener, aangezien veel jongeren na hun 18e jaar nog steeds zorgbehoefte hebben, kunnen zij na hun 18e ook gewoon bij ons blijven wonen. De Langstee beschikt over drie aparte woongroepen in hetzelfde gebouw (Langstee 1, Langstee 2 en het voorhuis) welke zijn ingedeeld aan de hand van leeftijd en/of zorgbehoefte.

Kernactiviteiten van De Langstee

Zorg voor dagactiviteiten, individuele begeleiding en persoonlijke verzorging. Ervoor zorgen dat we een gezellig, gezinsvervangend thuis zijn voor onze cliënten, dat is onze passie. Wij besteden veel aandacht aan opvoeding, ontwikkeling, geborgenheid en veiligheid van onze cliënten.

Tevens beschikken wij over een gedragswetenschapper ter ondersteuning van de zorg van uw kind.
Eventuele overige behandelingen worden extern ingekocht.

Bent u op zoek naar een gezellig ingerichte, kleinschalige, permanente opvang voor uw kind, kom dan snel eens kennismaken met De Langstee. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen u met open armen ontvangen: u kunt De Langstee van onder tot boven bekijken en zien en begrijpen: Hier zal uw kind zich helemaal thuis voelen!

Beschikbaarheid

Kom je bij ons wonen? We hebben 20 kamers verdeeld over 3 woongroepen en er is een kamer vrij! Hier bieden we 24/7 begeleiding en ondersteuning. Het team van De Langstee staat dichtbij de bewoners. We staan dag en nacht klaar om invulling te geven aan het woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde.

Heb je of ken je iemand met PGB beschikking, en hebben we interesse gewekt, voor meer informatie neem contact met ons op, we helpen je verder.

Stuur een mailtje, bel of app met:
Vivian Vermeulen
06-18128587
vivian@delangstee.nl
of Kristianne Wapenaar
06-25237013
k.wapenaar@delangstee.nl

Overig

We zijn op zoek naar vrijwilligers die leuke activiteiten met de bewoners/cliënten willen ondernemen. 

We zijn nog op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de medezeggenschapsraad en ouderschapsraad.

Meer weten over De Langstee?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over De Langstee? U kunt ons bereiken via k.wapenaar@delangstee.nlvivian@delangstee.nl of

Ga naar contact